Nampak menyelerakan keladi tu kalau dimasak.... Sulur keladi lagi saya suka, masak goreng pedas, hingga menjilat jari!
cikguyusof, kalau nak rasa gulai tempoyak keladi kemahang ni pergilah kat restoran Pak Akob tepi sg Kuantan (belakang Hotel Samudera)atau gerai Pak Yahya di Kompleks Teruntum.
Bila ek ada kesempatan hendak ke kuantan....??? memang lama dah tak ke sana. Kalau ke kuantan boleh jugak kontek Yati... heheheInsyaAllah birin, saya akan cari restoran Pak Akob tu utk merasa keladi kemahang!
Terima kasih kerana sudi comment di blog mantan ni!
Nampak menyelerakan keladi tu kalau dimasak.... Sulur keladi lagi saya suka, masak goreng pedas, hingga menjilat jari!
ReplyDeletecikguyusof,
ReplyDeletekalau nak rasa gulai tempoyak keladi kemahang ni pergilah kat restoran Pak Akob tepi sg Kuantan (belakang Hotel Samudera)atau gerai Pak Yahya di Kompleks Teruntum.
Bila ek ada kesempatan hendak ke kuantan....??? memang lama dah tak ke sana. Kalau ke kuantan boleh jugak kontek Yati... hehehe
ReplyDeleteInsyaAllah birin, saya akan cari restoran Pak Akob tu utk merasa keladi kemahang!